Udskriv

Kogebog

Opskrifter

Surdejs tortillas

Brød

Opskriftsdetaljer

  • ( 0 Vurdering ) 

Ingrediensliste

Jeg foretrækker at blande denne dej i min Kitchenaid med dejkrog, men dette er en meget simpel dej og samles lige så nemt med hånden! Rør dine tørre ingredienser sammen og tilsæt derefter de flydende ingredienser indtil dejen samler sig til en bold Dejen skal være blød og let klæbrig, du er måske nødt til at justere mel / vand afhængigt af dine mel valg og tilstanden af din surdej starter. (Jeg holder min 100% hydreret, så det er ligesom en pandekage dej i konsistens.) Lad dejen hvile i 5 minutter. Når dejen kortvarigt har hvilet, deles dejen i 14-16 bolde.

Ingredienser til 4 portion(er)

6dlHvedemel
1tskSalt
1tskBagepulver
1dlOlie (Oliven, kokos o.lign.)
2,50dlSurdej
1dlVand

Tilberedning

Opskriftsdetaljer